dinsdag 21 juni 2016

Foodbar Picknickers


Omdat ik op mijn blog wil voortbouwen aan een stevige database vol leuke adresje, toch nog even een meer gedetailleerde blogpost over dat keileuke plekje dat ik ontdekte in Friesland. Namelijk Foodbar Picknickers in Terherne. Superleuk en inspirerend ingericht, die multiplex barwand met posters stak mijn ogen uit. En ook de eigen bloemen pluk en moestuin geeft een geweldige meerwaarde. Kinder zijn meer dan welkom in de leuke speeltuin en naast gezellig binnen of buiten lunchen kan je ook volledige picknickmanden bestellen om dan tijdens je boottocht te verorberen. Ik was echt oprecht gecharmeerd door het lekkere aanbod. En aangezien de zaak daar stampevol zat toen wij onze mand gingen ophalen denk ik dat ik niet alleen ben die deze plaats een absolute must-do vind :-) Moest het dichter bij huis zijn geweest zou het wel mijn stamcafé kunnen zijn geweest.


4 opmerkingen:

 1. Zo'n leuke herinneringen aan dit plekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn zusje heeft haar trouwfeest hier gevierd. Echt een supergave plek! En niet zover voor mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh keileuk! Moet inderdaad toplocatie zijn voor een trouwfeest :-)

   Verwijderen
 3. Ziet er zo tof uit. De mintgroene mand viel mij op... Heb je soms enig idee van het merk daarvan?

  BeantwoordenVerwijderen