dinsdag 7 juni 2016

Rode duivel mania
Mama zijn is...een gat in de lucht springen dat je je zoon mag vertellen dat we 7 tickets voor een match van de rode duivels hebben gewonnen. Ik denk niet dat je me anders ooit met mijnen hele nest in het koning Boudewijnstadion had zien zitten (ok en eigenlijk ook niet zonder mijne nest ;-)). Laten we zeggen dat het genieten er voor mij uit bestond om te luisteren naar de schattige commentaren van Lukas door wiens aderen absoluut rode duivelbloed stroomt en van het feit dat ik Fee haar voetbalvragen nog kon beantwoorden. Al zal het volgens mij niet lang meer duren voor ik door de mand val want ons kleine Fee is al aan het aftellen is tot ze oud genoeg is om mee te mogen sjotten. Op de vraag van Ella kon ik ook nog antwoorden aangezien zij wou weten waar ze kon zien hoe lang de match nog ging duren :-):-):-).

In ieder geval bedankt Carrefour voor de tickets! Wij hebben ervan genoten en dankzij jullie heeft Lukas zijn helden aan het werk gezien. Dikke merci!!

2 opmerkingen:

  1. Oh, heerlijk! Wij waren er ook. Zaten dan ergens achter jullie? Heb jullie niet gezien... Zo opgegaan in de sfeer en de match. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk, die blije gezichten :-)

    BeantwoordenVerwijderen