donderdag 30 juni 2016

Gastblog papavanvijf: 5 redenen waarom ik zo graag een papavanvijf ben :-)- Omdat je er 5 kameraadjes bij hebt, die je de wereld kan laten ontdekken zowel in grote als in kleine dingen. Nog beter, je bent hun grote voorbeeld. Geen idee hoe lang het nog gaat duren maar voorlopig geniet ik er met volle teugen van dat ik nog steeds hun held ben.

- Omdat ze zo spontaan eerlijk en grappig zijn - Ella die Jeroen Bosch verward met Jeroen Meeus, Fee die vraagt waar mijn haren naartoe zijn, want ze staan niet meer op mijn hoofd, Kato die mijn flauwe grapjes begint door te hebben....ook al is de spiegel soms confronterend, ik blijf het fantastisch vinden.

- Omdat ze me elke dag weer fier maken (al gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat ik soms ook gek van ze wordt :)) - als ze 'ineens' kunnen fietsen, de geweldigste dingen hebben geknutseld, als ze vertellen over wat ze op karrewiet hebben gezien en geleerd, wat ze op school allemaal leren, omdat ze de supercoolste en liefste briefjes op kamp schrijven naar ons (en soms dat dan vergeten en rap rap thuis eentje schrijven, maar dat is niet erg)

- Omdat ze het kind in mij levend houden. Luidkeels meezingen met Katy Perry in de auto, 3 grote schalen popcorn wegwerken tijdens Star Wars, wedstrijdje fietsen zonder handen organiseren. Als je vijf kinderen hebt, vind je altijd een slachtoffer die enthousiast met je meedoet en je een alibi geeft om lekker loss te gaan.

- Omdat ze zoveel knuffels geven. Aan affectie geen gebrek in een groot gezin! Ooit al aangevallen door 5 knuffelende kids op een zondagmorgen? I did and I like :-)


9 opmerkingen:

 1. Wij zouden ook graag een groot gezin hebben. Deze brief geeft direct positieve motivatie voor mijn echtgenoot.Wat houd ons tegen het financiele? Hoe speel je dat klaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk geschreven papavanvijf! Kijk al uit naar je volgende post ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog! Al ben ik zelf blij dat ik er drie heb en geen vijf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ge-wel-dig! Had altijd al bewondering voor mama van vijf, maar met zo'n toffe papa is het logisch dat jullie zo'n leuke familie zijn!
  Kijk uit naar je volgende blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ♥ voor deze papa!Mijn broer is zo'n papa van 3,ik vind dat geweldig als ze zo zot mee doen met hun kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ik me afvraag, heb je onderling kinderen die meer naar elkaar toetrekken? VB de tweeling, of zijn er geen Gelijkgestemde duo's?

  BeantwoordenVerwijderen