zaterdag 20 augustus 2016

DIY Barbapapa

Ik ben niet echt een souvenir koper. Om één of andere reden heb ik altijd het gevoel dat ik er word ingeluisd en dat ik veel te veel betaal voor iets made in china... Van echte souvenirs daarentegen ben ik wel fan. Zoals deze stenen die de kinderen verzamelden op het strand van Omaha in Normandië en die we vandaag beschilderen als kleine Barbapapa's. Zo ongelooflijk simpel maar toch zo veel meer waard dan één of ander sneeuwbolleke met de Mont Saint Michel in volgens mij :-)   

8 opmerkingen:

 1. Ik ben het helemaal met je eens over die souvenirs maar nooit heb ik er aan gedacht om met meegebrachte keien wat te knutselen. Volgens mij gaat dat vanaf nu wel gebeuren! Super leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook steenverzamelaars. Uit Zwitserland bracht ik een steen mee in de vorm van een hart die Niels uit een meer viste. Zoveel meer waarde voor mij :-) dan een souvenier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Dit ideetje ga ik even doorgeven aan mijn collega. Juf van de Barbapapaklas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is het, met stenen knutselen. Wij doen het ook graag. De stenen van de stranden mag je eigenlijk niet meenemen i.v.m. het ecologisch evenwicht...al wegen onze zakken ook altijd wel een beetje door om eerlijk te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ook leuk is, is van die tijdelijke neptattoos (speelgoedwinkel/action ofzo) op stenen plaatsen ipv op je huid! Leuk voor jongens en meiden...Beetje doorzichtige lijm met glitters is ook echt een aanrader! Vooral bij meisjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je ze vernist gaat de verf nog langer mooi blijven, volgens mij.
  Ik zie trouwens de tafereeltjes al voor mij die ze daar mee kunnen spelen. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig idee! En mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dus DIT kan ik gaan doen met al die keien die zoonlief mee naar huis sleurt... supertip!

  BeantwoordenVerwijderen