donderdag 25 augustus 2016

Me and my wifi
Thuiswerken, ik heb het geluk dat mijn job dit toelaat. En ook al zorgt dit er soms voor dat je nooit meer 'los' van je werk komt. Ik zou het toch niet meer kunnen missen. Al is het soms wel vloeken als het heel erg warm weer is en ik thuis aan mijn bureau zit te werken zonder airco. Terwijl die lekkere schaduwplekjes in de tuin op liggen te lonken. Het geeft soms déjà-vu's van mijn studentenperiode maar toen kon je je boeken opnemen en je buiten in de tuin of het park installeren om daar verder te studeren. Op je laptop werken daarentegen...daarvoor heb je wifi nodig de dag van vandaag en tot enkele weken terug stopte die wifi aan onze achterdeur. Tuurlijk had ik daar al eens op gevloekt maar ik had nog niet verder gedacht dat je daar iets aan kon doen.  Tot ik ineens een mailtje kreeg of ik een repeater wou proberen die ons wifi signaal zou kunnen versterken/uitbreiden en het dus zou mogelijk maken om deze blogpost diep vanachter in mijnen hof te schrijven (voor alle duidelijkheid, zo heel heel diep is mijnen hof niet, maar toch) in de schaduw, met een windje op mijn gezicht...ne mens zou voor minder ja zeggen denk ik dan. En zo komt het dat ik de trotse eigenaar ben geworden van iets wat ik tot enkele weken geleden nog niet kende, maar nu wel verdomd handig vind :-). Nu nog een batterij die niet meer platvalt...iemand?

Ps: deze blogpost kwam er in samenwerking met AVM van wie ik hun repeater mocht uittesten.

3 opmerkingen:

  1. heerlijk!
    Ofwel leg je een verlengdraad in je hof, ofwel zorg je dat er elektriciteit komt te liggen ;-)
    ohoooofff (jawel, ik heb ook nog een leuke oplossing!): je koopt een tweede batterij, met een externe batterijlader. Wel even je laptop inpluggen terwijl je batterijen wisselt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig, zo thuiswerken. Jammer dat dat in onderwijs niet kan.

    BeantwoordenVerwijderen