zaterdag 13 augustus 2016

Voor de eerste keer met ons zevenen de lucht in
Ik herinner het mij zelf nog heel goed...de spanning toen ik voor het eerst met het vliegtuig op reis vertrok. Ik moet toen een jaar of 8 geweest zijn, even oud als Lukas en Ella nu. En het was dan ook met veel herkenning en plezier dat ik deelgenoot was van de voorpret van de kinderen toen ze hoorden dat we deze zomer voor het eerst met het vliegtuig op reis gingen gaan. We zijn natuurlijk al even het baby tijdperk al voorbij en het was ook geen lange vlucht maar ik toch verbaasde het mij hoe vlot we ons hele gezin in Rome kregen. Hun enthousiasme toen het vliegtuig effectief van de grond ging, deed zelf de andere passagiers glimlachen. Ook hun vreugde toen bleek dat je gratis eten en drinken kreeg was mooi om te zien. Ik was namelijk vergeten dat er wel degelijk luchtvaartmaatschappijen bestaan waar je niet voor elke extra moet betalen, dus had de kids al stevig op voorhand gewaarschuwd dat ze het niet moesten wagen om te zagen voor een drankje op het vliegtuig (zo een strenge mama ben ik dus ;-) Maar kijk...soms kan mama zich al eens vergissen en op een paar verstopte oren, ipad akkefietjes en wat gemors na verliep de hele reis vlekkeloos. Dit opent perspectieven :-)  

Deze blog kwam er in samenwerking met Neckermann België waarvoor ik met veel plezier ambassadeur ben en jullie in een volgende blogpost de mooiste en kindvriendelijke plekjes van Rome laat zien.  


8 opmerkingen:

 1. Leuk he, we zagen jullie enkele uurtjes terug op de metro met z'n zevenen... Zag er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te horen dat alles goed verlopen is! Wij zijn van plan dit jaar nog te gaan vliegen met onze dochter, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, dat geeft een moeder van vijf moed! Als wij straks de babyfase voorbij zijn zou ik ook graag een keer naar Rome. Ik ben heel benieuwd waar jullie overnacht hebben, en naar je kindvriendelijke tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en spannend! Ik kijk er al naar uit om je tips over Rome met kids te lezen! Mijn dochtertje is nu 5 jaar en ik hoop haar binnen 1 à 2 jaar eindelijk mee te kunnen nemen op citytrip. Rome staat in mijn top 3...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi ook een mama van vijf 😀 ik las over jullie vliegavontuur en dat is iets waar we al 2 jaar over spreken van te doen met de Kids. Maar...waar kan je nog verblijven met z'n 7? Tips? Meestal krijg je het antwoord Max 6 personen ofwel heb je allemaal aparte kamers en wordt het dus megaduur enz

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi ook een mama van vijf 😀 ik las over jullie vliegavontuur en dat is iets waar we al 2 jaar over spreken van te doen met de Kids. Maar...waar kan je nog verblijven met z'n 7? Tips? Meestal krijg je het antwoord Max 6 personen ofwel heb je allemaal aparte kamers en wordt het dus megaduur enz

  BeantwoordenVerwijderen