zondag 29 januari 2017

Binnenhuis picknick

Wie zegt er dat je altijd aan een tafel moet eten? Of dat een picknick altijd buiten moet zijn? Wij vonden het alleszins het proberen waard om eens buiten de lijntjes te kleuren en dus gooiden we wat plaids, borden en bestek op het tapijt in de living en aten we onze pistolets deze zondagmiddag op op de grond. Geen tafelmanieren deze keer maar gewoon lekker eten, lachen en samenzijn. De kinderen vonden het alvast geweldig en bij elke kruimel die ik na de picknick opstofzuigde overviel mij een gevoel van eenvoudig geluk...meer moet het soms niet zijn. Nu alleen hopen dat ik dat gevoel ook ga kunnen vasthouden bij alle kruimels die ik morgen onder en tussen de kussens ga tegenkomen :-D

3 opmerkingen:

  1. jeetje, wat word ik toch altijd vrolijk van je posts! Doe zo verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig. Wij hebben een hond dus ik denk dat zij het ook wel leuk zou vinden als alles binnen "hapbereik" staat :-)

    BeantwoordenVerwijderen