vrijdag 27 januari 2017

Nieuw bed voor Ella
Thinking out of the box heet zoiets :-). Welk kind droomt er nu niet van een verborgen plekje waar ze haar schatten kan verstoppen en zich terugtrekken met een boek (of de ipad ;-))als het een beetje druk wordt beneden. Aangezien de meeste hoogslapers nogal kostelijke affaires waren en ik nogal verliefd ben op kewlox kasten (nostalgieeee) was de som vlug gemaakt. We gingen een kewlox kast gebruiken als bed. Gewoon een lattenbodem en een matras op de kast zwieren en we waren gesteld. Voor mijn knutselmieke Ella was het in ieder geval een droom die uitkwam. Ze heeft dan ook enthousiast mee haar bed gepimpt om er echt haar huisje van te maken.

En ik, ik hoop dat die extra bergruimte de rommel in haar kamer significant gaat verminderen. Keep on dreaming zeggen ze dan :-D

Deze foto's vind je ook terug op het online magazine Maison Slash dat ik samen met mijn collega Ingrid 4 maanden geleden ben gestart. Benieuwd eigenlijk wat jullie ervan vinden :-). Er zijn namelijk al best veel bloed, zweet en tranen in gekropen :-D


12 opmerkingen:

 1. Ik had als kind ook een kamer vol kewlox en een kewlox bed! Nostalgie. Inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super-idee! Ziet er zo gezellig uit!
  Kan het zijn dat er een typfout staat bij de gebruikte afmetingen? Ik kan nl. de gebruikte kasten niet terugvinden op hun website?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey mamafoursuns, inderdaad. Is aangepast ondertussen. Normaalgezien zou je de kasten nu moeten terugvinden op hun site. Het gaat over 4 kasten. Telkens 1 meter breed en 55 cm hoog. Enkel de diepte verschilt. Dus 2x diepte van 42 cm en 2x diepte van 52 cm.

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de verduidelijking!

   Verwijderen
 3. Je kan die er makkelijk in en uit schuiven. Het enige dat je moet doen is ze naar boven duwen om ze er dan makkelijk uit te schuiven. Ella doet dit volleidg zelf als ze er zin in heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leve nostalgie, en kewlox-kasten en verborgen ruimtes!

  BeantwoordenVerwijderen