dinsdag 3 januari 2017

Kampen bouwen in de livingWie zegt er dat kampen bouwen enkel buiten kan? Ik kan de tel al lang niet meer bijhouden hoe vaak onze living al getransformeerd is geweest in een kamp voor de kinderen, de ene keer al iets ingenieuzer dan de andere keer. Gelukkig is de inrichting van ons huis nogal kidsproof ingesteld en kan het dus niet zoveel kwaad dat de ingenieurskwaliteiten van mijn kinderen geijkt zijn op de wetten van een imaginaire wereld. Want een kussen de eigenschap van een blok beton geven of de zwaartekracht uitdagen door te hopen dat een stok op een stok gewoon blijft staan kan al eens verrassende effecten geven :-). Ach ja, het is dat ze al doende leren, en wie weet is er eentje van de vijf wiens bouwkundige kwaliteiten ooit verder gaan reiken dan mijne living. Who knows :-)

2 opmerkingen:

  1. Leuk!! Hier is dat zelfs al een groot succes bij de peuter. Met een potje popcorn en kerstboomlichtjes gezellig onder zo'n deken over twee stoelen. Heerlijk dat ze (en wij meteen ook :-) ) daar zo gelukkig mee zijn. Fijne vakantie nog ginder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig!Wij deden dat vroeger ook bij ons thuis.Mijn kinderen hebben dat eigenlijk zelden gedaan,als het al eens voorkwam was het enkele dekens over de droogrek of rond de tafel gespannen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen