zaterdag 21 januari 2017

Waarom een short-ski altijd een goed idee is

We waren er al in de zomer van vorig jaar en danig onder de indruk van het hotel en de omgeving boekten we toen onmiddellijk een paar daagjes voor deze winter. Altijd fijn om zo'n reisje in je agenda te hebben staan om naar uit te kijken. Lekker batterijen opladen. Want zo'n shortski lijkt in niets op een skivakantie met de hele kroost. Denk, rustig ontbijten, geen skischool, geen gesleur met extra ski's, geen verloren sticks of botten, lekker lange skitouren maken,... Je bent buiten seizoen dus hebt ook nog eens minder volk, hotels zijn goedkoper en er zijn geen files op de baan,...Versta mij niet verkeerd, ik ga zeer graag skiën met ons hele gezin, alleen zo'n shortski is er absoluut niet mee te vergelijken.
Ons geluk kon ook niet op toen we de weersvoorspelling checkten en we zagen dat we 3 dagen lang een stralende zon mochten verwachten. Zaaaalig! Ken je dat gevoel dat je heel hard hebt genoten en je denkt, ok, dit was zalig maar nu is het weer back-to-reality? Awel dat had ik zeker 5 keer op een dag en elke keer besefte ik dat het genieten met de grote G gewoon doorging. Onze batterijen zijn weer opgeladen.
En bij deze wil ik ook nog eens een dikke, dikke, dikke ,dikke dank je wel zeggen voor de allerliefste mammie en bompie die zomaar even de volle 4 dagen oppasten op onze kroost en hun de tijd van hun leven bezorgden! Geen idee wat ik zonder hen zou beginnen! Love you!!

3 opmerkingen:

 1. Amaaai, heerlijk! Wat een weer! En zo kunnen relaxen. Geniet nog maar lekker na!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,

  ziet er supertof uit. Ik was al fan van bij jullie zomertrip. In welke kamer zaten jullie?

  Merci
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen