zondag 10 april 2016

Hemels Hallerbos

Elke zondagnamiddag spelen wij mama en papavanéén :-) voor de volle drie uren. De vier oudsten zijn namelijk rasechte chirogirls en boys die niets liever doen dan elke zondagnamiddag present te zijn op de jeugdbeweging. En dat maakt dat wij elke zondagnamiddag onze volle aandacht kunnen richten op ons kleinste patatje.( je hoort ze niet klagen :-)).
Dus toen ons Fee zei dat ze nog eens wou gaan fietsen in het bos was de beslissing vlug genomen. Want welk bos is er mooier in de maand april dan het Hallerbos met zijn paarse hyacinten die dan in bloei staan? En dat wij dat niet alleen waren met dat idee was duidelijk aan de tientallen fotografen die communicantjes tussen de bloemekes aan het fotograferen waren :-)

8 opmerkingen:

 1. Op de foto's lijkt het er zo rustig, maar inderdaad, toen wij er enkele jaren geleden waren, was het ook superdruk. Het is ook heel mooi daar in april natuurlijk. Leve de Chiro!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overal staat duidelijk aangegeven dat je niet van het pad mag en niet op of door de bloemen mag lopen. Respect voor de natuur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad hyacinten zijn super gevoelig voor betreding. En dan groeien er op die plaats geen meer.

   Verwijderen
  2. Inderdaad hyacinten zijn super gevoelig voor betreding. En dan groeien er op die plaats geen meer.

   Verwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit daar :) Hier was het een wandeling door het citadel park en een bezoek aan het SMAK en ook ik was even maar mama van één :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, zo mooi met die hyacintjes!!! Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Ook wij genoten in het Hallerbos. Maar als echte Forest Rangers, durven we mensen wel terecht wijzen...oh oh oh, blijf op de grote paden! Voetjes op de bloemen wil zeggen...volgend jaar geen nieuwe bloem daar. De verleiding is zo groot, maar pas op voor de wolf als je van de paadjes dwaalt.

  BeantwoordenVerwijderen