vrijdag 22 april 2016

Mamavanvijf op schok tijdens de persdagen


Misschien niet direct een blogpost dat je hier verwacht op mijn blog. Al heb ik al sinds jaar en dag een zwak voor design en trends. Ik ga dan ook heel graag in op uitnodigingen van de persdagen die ik krijg als blogger. Normaal word je hiervoor dan in Antwerpen, Brussel of misschien eens Gent verwacht, nooit in Vilvoorde :-D. Maar kijk, sinds de komst van Firma in hebben we hier in Vilvoorde echt een nieuwe hotspot bij. Als zelf Lidewij Edelkoort, een wereldwijd gerenommeerd trendwatcher, helemaal afreist tot de Schaarbeeklei in Vilvoorde moet je toch echt wel relevant zijn. Dus Team Firma jullie zijn goed bezig! Ikzelf had het geluk dat ik mocht luisteren naar de uiteenzetting van de trends voor 2017, en weet dus dat mixed generations, family en togetherness de nieuwe trends worden, (mamavanvijf met andere woorden LOL ). Na de presentatie was er nog tijd om onder het genot van lekkere hapjes en drank (ik kon te voet naar huis :-)) te kunnen netwerken en bij te kunnen babbelen met collegabloggers ( Anne Catherine blij je eindelijk ontmoet te hebben :-). In ieder geval het was weer een geslaagde avond waarvoor ik mijn was en plas met veel plezier heb laten staan :-D 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten