vrijdag 8 april 2016

Hotdog party
Na de pizza's is het tijd voor de hotdogs :-) :-) :-). Met een plank en een paar stoelen hadden we snel een toog in elkaar geknutseld. Onze Lukas haalde met veel enthousiasme zijn kokskostuum boven. Nog een stapel sandwiches, de juiste worstjes, servietjes, ketchup en mosterd en we konden starten met ons hotdogkraampje. Real home made fast food. Al hadden bonnekes wel een idee geweest. Kwestie van de hoeveelheden onder controle te houden. Het was namelijk echt wel 'fast' food. Een halve minuut om een hotdog naar binnen te spelen...iemand? En voor alle duidelijkheid, ik heb mij wijselijk onthouden.

Ps: Moest je geen tijd hebben om alle ingredîënten bij elkaar te shoppen dan vind je bij Ikea handige 'hotdagparty' bags waar je alles in terugvindt wat je nodig hebt om 30 hot dogs klaar te maken.

9 opmerkingen:

 1. Leuke foto's maar de eerste is er eentje om in te kaderen. Het staat Lukas zo mooi dat kostuumpje ! Wat konden ze smullen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zalig hoe content die eruit zien op de foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou mij niet onthouden :-) of de restjes opeten, maar dat is inderdaad niet wijselijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beniewd hoe het kokpakje er na de partij uitzag ... een kunstwerk met ketchup, mosterd en mayonaise waarschijnlijk :-) Zo herinner ik mij toch alle hotdog feestjes ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige ideeën heb je toch elke keer!Dit is scoren bij je kinderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo tof! Bij ons staan de wraps of durum met kip en groenten ook op de kinder fastfood lijst.

  BeantwoordenVerwijderen