dinsdag 18 oktober 2016

En ineens heb je een speeltuin in je achtertuin


Diegene die mij al even volgen weten dat ik een echt stadsmens ben die met veel plezier meer dan 2 jaar geleden mijn huis met veel te grote tuin in een lintbebouwing heeft ingeruild voor een huis met stadstuintje in het centrum van Vilvoorde. Een stadstuintje (hier zie je een fotootje) waar we nog veel wilde plannen mee hebben maar waar er geen ruimte is voor een groot speeltuig. Dus hoe geweldig is het dan niet als je ineens doorhebt dat er op een goei 300 meter van je voordeur een fantastische speeltuin wordt gebouwd, dat u niets kost, waar je geen onderhoud aan hebt en waar geen enkel privé speeltuig aan kan tippen. Volgens mij zijn er miljonairs die verder moeten stappen op hun terrein als ze naar hun tennisveld of zwembad willen stappen :-) In ieder geval ik ben ne gelukkige mens. Dikke merci Vilvoorde voor dit geweldig initiatief! En ik wacht geduldig op een cool koffiebarreke :-)

Voor de nieuwsgierigen deze speeltuin bevindt zich in het Hanssenspark in Vilvoorde.


En zoals beloofd maken we ook de winnaar bekend van de Neckermann give-away..

Ik ga op reis en ik neem mee:

Een potje slaapzand
en daardoor hopelijk een dochter die na 8 maanden doorslaapt.
Een heerlijk kussen en donsdeken
zodat wij ons slaaptekort kunnen wegwerken.

Of misschien moeten we de dochter niet meenemen
en gaan voor een weekendje in bed met ons twee. ;-)

Proficiat Inge stuur je even een mailtje naar mamavanvijf1@gmail.com?


8 opmerkingen: