zondag 2 oktober 2016

Hip hip hiep hoera voor Kato


Het blijft toch altijd bijzonder als je oudste kind verjaart. Het doet mij elke keer weer stilstaan bij het moment dat ik voor het eerst mama werd, nu alweer 11 jaar geleden, en hoe onervaren en onbevangen ik mij in het moederschapsavontuur heb gestort. En ja de tijd vliegt vooruit en ik ben trots en blij als ik mijn kroost zo zie groeien, ze groter en zelfstandiger zie worden en ze stilletjes passen zie zetten naar de grote mensen wereld. Al deed het mij ook ongelooflijk deugd toen ik zag hoe ze met hun vijven samen speelden met de Gigi blocks die Kato kreeg voor haar verjaardag. Want het is niet omdat je al 11 bent geworden dat het gedaan is met spelen :-). 

Ter info: Deze blogpost kwam er in samenwerking met de fantastische webshop Fairplace.be. Een Belgische webshop waar je net dat andere speelgoed vindt. En dan bedoel ik echt het andere speelgoed. Je merkt gewoon dat duurzaam speelgoed de passie is van de oprichters Yves en Chripstophe. Wij zijn hier echt fan!  

3 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met Cato! Wat een leuk cadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat voor Kato en voor de mama+papavanvijf! En nu moet de 'about me' ook aangepast worden in 'vijf kids tussen de 5 en 11 jaar oud' :)
    En ja: spelen blijf je voor altijd doen …

    BeantwoordenVerwijderen