woensdag 5 oktober 2016

Maison Slash is live!!!Oh yess, ondanks een lichte hersenschudding van de zoon, een zieke kuisvrouw, kapotte koppeling van de auto en een luizenplaag bij de meisjes...is het toch gelukt! Met grote trots kondig ik jullie dan ook de lancering van Maison Slash aan! Een gloednieuw online magazine voor ouders die meer rock en roll zoeken in hun leven. Voor vrouwen en mannen die ondanks hun beperkte tijd graag een uitgebreid sociaal en cultureel leven willen beleven en die op zoek zijn naar trends, hacks en innovatie. Elke dag komt er een nieuw artikel live en willen we jullie inspireren om het ouderschap te beleven met de beide voeten op de grond...want bovenal zijn the parents alright! Ik zou zeggen gewoon checken die handel :-) en...benieuwd naar jullie feedback

Volg ons op FacebookInstagramPinterest

,

11 opmerkingen:

 1. Oh gefeliciteerd!! Ziet er heel leuk uit! Ik heb alvast weer wat boeiende lectuur tijdens mijn pendelurenop de trein. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hoe leuk. Proficiat!! Zal direct eens gaan piepen.
  PS: succes met die "nieuwe huisdieren" daar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super toffe website
  1 tikfoutje over wie jullie zijn...ipv gaat helemaal...staat er geht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoera! Daar is ie eindelijk! Het ziet er echt schitterend uit. Mooie artikelen en goeie foto's. Heel tof meiden

  xx Wimke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel tof concept! Ik heb me ineens voor de nieuwsbrief aangemeld, het receptje van Rocky Roads afgeprint en de familyplanner ga ik zeker gebruiken.
  Nog van dat! Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier alvast een fan van het eerste uur. Ziet er echt super uit. Ben benieuwd naar wat nog komen zal! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. proficiat! ik ben fan. net waar ik naar op zoek was. alles ok nu met de zoon?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben al een tijdje een trouwe lezer maar nu moet ik gewoon reageren: al mijn interesses gebundeld op 1 mooie site. Joepie! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen