vrijdag 28 oktober 2016

Vanonder het stof - De tuttenoorlog

Al bijna 6 jaar geef ik hier op mijn blog een inkijk in mijn leven. En als je eens door de archieven snuistert dan zie je pas hoeveel content er zich hier op mamavanvijf heeft verzameld. Heerlijk om te zien hoe ook mijn kinderen dit ontdekken en met de Ipad in de zetel door de blogs scrollen en samen  herinneringen ophalen. En aangezien ik zelf ook sommige post was vergeten en er een heel deel van jullie maar veel later zijn aangehaakt bedacht ik deze nieuwe blogreeks: 'vanonder het stof'. Een reeks waar ik af en toe een oude post vanonder het digitale stof haal. Met deze keer de terugkeer naar mei 2013 een moment dat we nog in volle tuttenperiode zaten. Je kan hier de blogpost herlezen die bij deze foto hoort. Ter info, wij zijn ondertussen al een paar jaren tuttenvrij :-) en ik wens alle mama' en papa's die nog volop in die ontwenningsfase zitten veel succes ;-)

7 opmerkingen:

 1. mooie foto en leuke blog! De sint neemt straks de tutjes mee van onze tweeling (3,5). Wat zie ik daar tegenop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke rubriek. Ons meisje van 2 maanden wil nog niet zoveel weten van een tut, misschien dat het zo blijft, we gaan het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het precies ook niet pushen als ze het niet wilt. Kato heeft ook nooit een tut gewild.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Hey Martha, Ons Fee is er eigenlijk vrij cold turkey van afgeraakt. Ze heeft haar tutjes zelf afgegeven aan sinterklaas en wonder boven wonder was ze er ook klaar voor en is het bij de eerste echte poging gelukt.

   Verwijderen
 4. Tof die terugblik. Sommige dingen vergeet je gelukkig snel. Wij zijn ook al even tutvrij. Maar we hebben ook een hele verzameling gehad. Waarvan er ook veel op misterieuze wijze verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof die terugblik. Sommige dingen vergeet je gelukkig snel. Wij zijn ook al even tutvrij. Maar we hebben ook een hele verzameling gehad. Waarvan er ook veel op misterieuze wijze verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen