dinsdag 25 oktober 2016

Vele handen maken licht werkVele handen maken licht werk en dat geldt ook het schoonmaken van ons huis. Want ook al hebben we één keer per week een huishoudhulp die komt helpen toch moeten wij tussendoor af en toe de emmer en dweil bovenhalen. Want ik kan u verzekeren. Zeven mensen in een huis met een witte vloer laten wel wat sporen achter, niet in het minst onder de eettafel. Met de kruimels die daar onder belanden kan ik vlotjes een half leger voeden.

En voor jullie mij van Assepoester praktijken betichten; voor de kinderen is met nat kuisen nog altijd een spelletje. Ze doen het graag, ook al duurt het kuisen daardoor minstens een half uur langer, voor mij is het belangrijkste dat ze meehelpen. Voordeel van de ecover producten die ik al jaren gebruik is dat ze kidsproof zijn en niet schadelijk of bijtend zijn voor de kinderhuid, naast het feit dat ik sowieso graag met zo natuurlijk mogelijke en biologische producten werk. En on top dat ik deze producten lekker vind ruiken :-)

Ter info: deze post kwam er in samenwerking met Ecover. Schoonmaakmiddelen waar ik al jaren trouwe fan van ben. Meer weten over hoe ik tov samenwerkingen sta? Hier vind je meer uitleg.

8 opmerkingen:

 1. Waaw, vlijtige kinderen!
  Heb je trouwens Method al eens geprobeerd? Bv voor ramen te kuisen. Ook ecologisch verantwoord en zéér goed ruiken. (Ik heb geen banden met Method ;)).
  Verder heerlijke blog om tijdens de rit tussen werk en thuis te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier vinden ze (en we) een mop nog leuker om te poetsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg gigantische jeuk van Ecover.... dan dacht ik eens ecologisch te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat mijn toekomstige kids even enthousiast meehelpen in huis als de jouwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mss toch dit eens lezen...http://www.nieuweband.nl/nieuws/item/282/de-nieuwe-band-kiest-voor-sonett-en-bioclean-en-stopt-met-ecover-het-hele-verhaal/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, zie je wel dat het heel handig is om meer kinderen te hebben! :-) Ik en het wel met je argument eens dat ze gewoon moeten helpen, beetje gewend raken aan het idee enzo. Maar of ik er zelf altijd zin in en tijd voor heb om ze aan het werk te zetten en dan zelf nog de helft over te moeten doen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik kijk uit tot de dag dat mijn kids ook kunnen meehelpen, de drie-jarige hier doet dat soms wel al maar 't valt toch nog niet altijd onder de categorie helpen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen