zaterdag 15 oktober 2016

Gepersonaliseerde knuffelsNooit gedacht dat het resultaat zo verbluffend goed ging zijn toen ik de vraag kreeg of mijn kinderen geen zin hadden om een tekening te maken van hun droomknuffel die dan in het echt ging nagemaakt worden. Er is namelijk een Amerikaans bedrijf die getekende knuffels tot leven wekt. Hoe cool is dat niet? Het bedrijf heet Budsies en ik had er nog nooit van gehoord. Maar als je op zoek bent naar een megacool cadeau voor de eindejaarsfeesten ben je zeker op het goede adres. Het duurt natuurlijk wel even aangezien de knuffel even onderweg is maar als je de kwaliteit ziet is het dat meer dan waard! Alle details worden overgenomen. Echt prachtig om te zien. 

Zin om zo'n knuffel te winnen? Check dan zeker de site van Alvityl , een merk van voedingssupplementen en vitamienen waar de origineelste tekening kans maakt op een gratis gepersonaliseerde knuffel.

Ter info: Deze blogpost kwam er in samenwerking met Alvityl

11 opmerkingen:

 1. Waw! Hoe leuk! Ik neem zeker een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, dat staat ook op mijn to do lijst om nog eens zelf te proberen, maar vooralsnog doe ik het alleen omgekeerd, de lievelingsknuffels natekenen, en dat vinden ze ook helemaal te gek! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat gaaf! Hoelang duurt zoiets nou en wat kost het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey MiMaMel, ik stuurde de tekeningen begin september op dus een goede maand wachttijd schat ik. De kostprijs hangt af van de wisselkoers en schommelt rond de 100 euro.

   Verwijderen
  2. Toch geen 100 euro het stuk hoop ik? Toch voor die 5 knuffels samen?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. 100€ voor 5 gepersonaliseerde knuffels die van Amerika moeten komen? Dat lijkt me helaas niet haalbaar... Jammer want het ziet er wel suuuper leuk uit, je zou er een heleboel van willen :D

   Verwijderen
 4. Die regendruppels onder de wolkjes aan de regenboog!! Gewéldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yaikes...! Minimum $89 voor één knuffel? Schoon, dat wél...

  BeantwoordenVerwijderen