donderdag 29 september 2016

Maak eens je tienerdroom waar


Moest ik als 18 jarige geweten hebben dat ik ooit met mijn huis 12 volle pagina's van de VT wonen zou innemen ik denk niet dat ik je geloofd had. Ik was, en ben nog steeds zot van interieurmagazines en daarin komen te staan dat was iets voor de groten der aarde. Ik droomde weg bij al die prachtige interieurs op de meest fantastische locaties en deed inspiratie op voor mijn eigen woonstijl. Ik had ook helemaal geen idee hoe je überhaupt met die mensen in contact kwam, laat staan dat mijn kot/appartement of huis aan hun voorwaarden voldeed :-).  Al stond het stiekem wel op mijn bucketlist...hoe geweldig zou het zijn om ooit in mijn favoriet woonmagazine te mogen staan...en kijk velen jaren, een pak zelfvertrouwen, een blog en een instagramaccount later heb ik mijn tienerdroom waargemaakt, en dat doet ergens diep vanbinnen ongelooflijk veel deugd :-). Thx VT Wonen voor deze prachtige reportage.  

12 opmerkingen:

 1. En terecht! Jouw huis ziet er supergezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las daarnet rustig het boekje zonder dat ik het wist en zag de eerste foto en dacht 'hmmm die sfeer komt me bekent voor'. Wat een geweldig artikel en leuke foto's! Jullie wonen super, een echte thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig toch! Fijn, een huis waarin ook een warme thuis schuilt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap! En helemaal terecht dat jouw woning daar mag instaan :-) Ik vind het alvast een héél inspirerend interieur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt superknap! Kwam je huis ineens tegen en herkende het meteen, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleurrijke kinderhuizen waren altijd mijn favoriet, ook al toen ik als twaalfjarige begon met het lezen van die boekjes. Ik denk dat ik naar de winkel snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga straks snel om VT-Wonen! Meer dan terecht dat jullie huis erin staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is het de oktober editie waar je in staat?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat geweldig om dit te mogen mee maken vermoed ik!Ik haal hem altijd uit de bib dus zal nog even moeten wachten eer ik het in't echt kan bekijken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen