maandag 12 september 2016

Slashen in Brighton
Zoals jullie al weten ben ik al even bezig met een nieuw groot project naast mijn blogje. En ik denk dat ik de laatste zes maanden van mijn leven ik niet tegen 150 maar tegen 200 per uur aan het leven ben om alles gedaan te krijgen. Maar met veel plezier, want als je de kans krijgt om met 2 fantastische madammen een online magazine uit de grond te stampen dan laat je die niet liggen. Of ik toch niet ;-). You only live once is het niet? Nog een kleine maand te gaan voor de lanceringsdatum maar in tussentijd zitten we niet stil. Zoals dit weekend bijvoorbeeld waar we Brighton zijn gaan verkennen en alle superleuke adresjes en tips voor ouders en kinderen verzameld hebben. En waarna ik thuis kwam met een hoofd boordevol inspiratie en een serieuze upgrade van mijn rockability :-) :-) 
Hierboven zien jullie alvast een sneakpreview van ons tripje. (By the way...Brigton is echt de MAX!) Op de adresjes is het nog even wachten tot Maison Slash up and running is. Maar ondertussen kunnen jullie ons alvast volgen op Instagram of op onze Facebook pagina. Hoop jullie daar allemaal te mogen verwelkomen.


6 opmerkingen:

 1. Heel erg benieuwd naar Maison Slash en 💙 voor Brighton!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke foto's! Even de Noordzee oversteken naar de UK is altijd leuk en doen we veel te weinig.

  Hopelijk bouw je toch genoeg rust in je agenda want die 200 km/u vind ik toch wat scary om zo te blijven doorgaan. 'k wens je geen burn-out toe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan al niet meer wachten tot jullie online gaan! You'll go girls <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh heel erg gaaf! Ik blijf alert:) -x- Mama van Dijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benieuwd naar julie project, ziet er mega uit en als je het met hetzelfde enthousiasme doet als je blog komt het meer dan goed. It will be bright...on! Live Love Laugh! Veel succes, kijk uit naar Maison Slash!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij zijn in 2014 in de herfst in Brighton geweest, ik denk dat het in de zomer een stuk leuker zou zijn geweest. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen