dinsdag 13 september 2016

Beelden van een groot gezin

Op algemeen verzoek een nieuwe start van de populaire reeks 'beelden van een groot gezin'. Met een selectie foto's waarmee ik probeer de sfeer te vangen van het dagelijkse leven ten huize mama van vijf. Foto's die niet gestyled zijn, verre van zelf, maar die de gezellige drukte en chaos weergeven...just the way it is. Met schoenen in de gang, rommelige tienerkamers, kindjes die een eeuwigheid doen over hun ontbijt, spontane knuffels, creatieve projecten, kampen in de living, kilo's was en overvolle kledingkasten... maar bovenal een warm en echt thuisgevoel.

15 opmerkingen:

 1. Ik zocht de 'vind ik leuk' knop! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-))) En ik denk dat voor posts van deze soort je zoveel volgers hebt... heerlijk gezin, heerlijke kinderen en bovenal fantastisch geweldig heerlijke chaos! Prachtige foto's ook weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super ... Maar ik kan er toch niet aan doen, dat ik elke keer weer naar je foto's zit te turen en denk, waarom is die chaos daar zo mooi?! :D de mijne ziet er ietsje anders uit ... En heb maar twee kids om me achter te verstoppen ;))}

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk omdat je deze rommel niet zelf moet opruimen, de berg was niet zelf moet strijken en de ochtenddrukte niet zelf trotseren.

   Verwijderen
 4. Dat behangpapier, super. Heb hier ééntje die superjaloers is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig herkenbaar! Hier juist dezelfde stapels in de kleerkast, tot ze omvallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Delen jullie kinderen 1 grote kledingkast?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh, wat ben ik blij dat je ook eens de échte foto's van het leven hoe het is met kinderen post. de rommel en zo :-). Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het leven zoals het is . Zo zie des te meer dat er wordt geleefd in jullie huis en dit is heel mooi.Maar elke keer ik zo een berg was zie denk ik toch heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp liever daar dan hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooi om te zien. Herinnert me eraan wat minder te stressen over de chaos die mijn zeer bescheiden vierkoppige gezin met zich meebrengt.

  BeantwoordenVerwijderen