zondag 4 september 2016

Deep in the woods...het festival waar kinderen thuis zijn


Wat goed is moet je delen...of toch niet? Dit festivalleke is zo knus, gezellig en mooi dat je ergens hoopt dat het altijd zo kan blijven...Deep in the woods is wat ze noemen een verborgen parel maar staat nu alweer met stip in onze agenda voor 2017. Zijt maar zeker dat DITW hier ten huize mama van vijf een jaarlijkse traditie wordt. Wat een geweldig festival was me dat :-):-):-). 
Of zoals de krant De Morgen het omschrijft: zouden we het cactus met bungalows durven noemen, Het rivierenhof van Wallifornië of Center Parcs met betere muziek? Het hectarengroot vakantiedomein van Massembre  wordt een weekend lang volledig ingepalmd met kindvriendelijke en originele activiteiten, wat dacht je van een hindernissenparcours, waterpretpark, kampvuren, film, of een heuse sauna voor de ouders? Tussendoor kan je ook nog eens het prachtige domein ontdekken compleet met kinderboerderij en genieten van muziekoptredens op 2 verschillende podia. Slapen doe je op de camping of in een bungalow (met babysitdienst!). En als je je op tijd inschrijft kan je op zaterdagavond zelf deelnemen aan een heuse Asterix en Obelix bbq. Toch geweldig allemaal, niet? 
Ook feesten kan je ten volle op Deep In The Woods. Terwijl je kroost in bed ligt te snurken kan je tot 5u 's morgens terecht op de afterparty aan de vijver. Ok, het pikt dan wel de volgende ochtend aan het ontbijt, maar een yogasessie en een paar latte's later is ook dat euvel verholpen. En als ik de day after zag hoe mijn 5 vedetten naar de loungemuziek van Guy Van Nueten aan het luisteren waren voelde ik dat we festivalgangerkes in spe aan het kweken zijn. Met dat verschil dat zij het niet meer dan normaal vinden dat lege bekerkes terug gebracht worden, vuil in de vuilnisbak hoort en tenten mooi weer naar huis worden genomen...zou het een nieuwe generatie zijn?   

29 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Beste Sandra, misschien moet je stoppen met je eigen te vergelijken en afmeten met anderen, dat is het begin van eigen geluk. Laat ons het hier leuk houden. Dank.

   Verwijderen
  3. Ik ben heel gelukkig beste Ward. Ik zal dan ook mijn reactie verwijderen aangezien ze wrevel opwekken.

   Verwijderen
  4. Al vind ik het wel jammer want ik vond mijn reactie absoluut niet negatief bedoeld, maar men moet blijkbaar toch serieus opletten wat men schrijft in alle eerlijkheid. Maar goed. Ik stop hier dan ook maar met lezen. Dan heb ik bij deze ook niet meer de neiging te reageren en blijft het voor iedereen 'leuk'.

   Verwijderen
 2. Wel, ik vind dit gewoon super de max. En ik zet het ook in mijn agenda voor volgend jaar. Bedankt voor de tip mamavanvijf, het ziet er een fantastische plek uit! En ik kijk er naar uit om te dansen rond een vijver en 's morgens een latte te drinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me nog niets voor de onze volgend jaar wegens een te kleine peuter dan maar ooooh wat ziet dat er gezellig en leuk uit! Ik hoop dat ze nog lang doorgaan zodat we er ooit ook naartoe kunnen gaan. Wat een mooie foto's ook weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hartje wederom voor de foto's en ik kijk er naar uit dit ook ooit met mijn kids te kunnen doen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu wou ik dat ik ook kinderen had; wat ziet dat er heerlijk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je gelijk krijgt en dat de volgende generatie wat duurzame r omspringt met hun spullen en onze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je gelijk krijgt en dat de volgende generatie wat duurzame r omspringt met hun spullen en onze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er super uit! Ik krijg ook al zin om te gaan, nu hopen dat ik het me nog herinner tegen volgend jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Wow, domein de Massembre, dat brengt veel kampherinneringen terug. Geen idee dat je er ook terecht kon buiten Kazou kampen en Intersoc vakanties.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooh zalig, wil ik zeker ook gaan doen als Vince ouder is. Vanaf welke leeftijd raad je het aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb daar toch wel wat peuters en kinderwagens gezien. Niet dat de kinderen er zelf al iets aan hebben maar jij als mama kan wel genieten zonder de kids te moeten wegzetten.

   Verwijderen
 12. Wat een leuk initiatief zeg!Mooie foto's ook trouwens en jullie genieten volop van het leven,groot gelijk hebben jullie vind ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O wauw!ik had er iets van gehoord en het ziet er idd wel super uit!! Merci voor de tip ����

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dju toch, dat valt samen met onze jaarlijks Gitannekesfoor. Ook een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo leuk! Ik las er al over in de krant, de foto's zeggen dan weer wat meer! Heel tof! En dat laatste, dat kan ik alleen maar toejuichen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beste mama van vijf,
  Bedankt voor de mooie woorden, dat doet deugd! Graag tot volgend jaar, we zullen er weer voor zorgen dat je met de kinderen fantastische dingen kan doen!
  Bram, directeur Massembre

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ze hebben alvast hun bottekes aan! festivalproof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Toch jammer dat de kritische noot niet wordt gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zalig seg! Ik heb al ffkes op hun website gepiept maar daar zie ik enkel de optie 'camping' staan. Wordt die nog geupdate tegen volgend jaar of waar heb jij die info gevonden? Lijkt mij in ieder geval wel plezant om in te plannen. Feestende ouders & feestende kinderen, da's ne combo die er wel meer mag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zalig seg! Ik heb al ffkes op hun website gepiept maar daar zie ik enkel de optie 'camping' staan. Wordt die nog geupdate tegen volgend jaar of waar heb jij die info gevonden? Lijkt mij in ieder geval wel plezant om in te plannen. Feestende ouders & feestende kinderen, da's ne combo die er wel meer mag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen