vrijdag 2 maart 2018

Eindelijk!! Ze zijn er!! De mamavanvijf pyjamaatjes bij Eskimo!

Eindelijk!! Hoe trots kan je zijn :-). Alsof je baby geboren wordt. Alleen duurde het vijftien maanden in plaats van negen voor ze in de winkel lagen. De mamavanvijf pyjamaatjes. Wat begon als een zot idee, en mijn eeuwige liefde voor comfy homewear en lange weekendbrunchen resulteerde in deze prachtige pyjama collectie 'Geef de melk eens door'. Zeven verschillende pyjama's, voor elk kind eentje :-) inclusief de mama en de papa. En oh my, hoe cool is het om zowaar een pyjama familieportret te hebben :-) 

Zo fier ook dat ik de kans kreeg deze capsulecollectie samen met het fijne team bij Eskimo te ontwerpen. Een Belgisch bedrijf waar kwaliteit en traditie hoog in het vaandel wordt gedragen. Waarden waar ik mij helemaal achter kan scharen.Dit en het feit dat ik regelmatig moest zoeken naar pyjama's met leuke frisse, kleurrijke en vrolijke prints maakte dat ik deze collab met beiden handen aannam. En vooral ongelooflijk tevreden ben met het resultaat waarvoor ik speciaal Maaike en Hilde nog eens wil bedanken!

Ook zin gekregen om pyjamaatjes te scoren? Op de website van Eskimo kan je terecht. En je vindt er nog veel meer foto's :-)

8 opmerkingen:

 1. Supertof, Anne! En wat een prachtfoto's, terecht trots!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je mag terecht trots zijn. super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaw, wat een geweldige foto's en wat een geweldige pyjama's. Nu de link nog doorgeven aan sponsorende familieleden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke collectie! Wat ik mij wel afvraag, ook de Kato en Lola gaan maar tot 8 jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan 'm nergens meer vinden, jammer, onze zoon is dol op croissantjes.

  BeantwoordenVerwijderen