donderdag 3 maart 2016

Beelden van een groot gezin


Jullie hadden er nog eentje te goed. In februari was het mij net niet gelukt om een reeksje 'beelden-van-een-groot-gezin foto's' te posten. Dus bij deze :-)

Met deze maand foto's 

- van onze wandelroute van de nabewaking naar huis! Waar we altijd 'courske' doen tegen de auto's in de file en we winnen vaak, tot groot jolijt van ons Fee :-)

- Kinderen die achter mijn rug (maar wel voor mijn camera :-p) op koekenjacht gaan. Op het moment van de foto waren ze zich nog van geen kwaad bewust dat ik op mijn kousenvoeten en met mijn camera in de aanslag achter hun stond.

- Het gefriemel van een hoop kinderen...misschien ligt het aan mijn kinderen maar om één of andere reden slagen ze er niet in om op een gewone manier in een zetel te zitten of van elkaar afblijven...vaak zonder al te veel problemen maar nog veel vaker met de nodige ambiance.

- Pizza's versieren, eenvoudig, makkelijk en lekker

- Het resultaat als je denkt tijd te besparen door je kinderen zelf hun kleren te laten uitzoeken...chance dat er deuren aan die kasten zitten :-)

- Een avondmaal waar Lukas van hoopt dat het vlug voorbij zal zijn. Ge zult maar zo'n mama hebben die alleen maar raar eten maakt :-) 

- Mijn kleine tomboy...Fee en auto's, met een speelbroek en een stoere t-shirt. Meer moet dat voor haar niet zijn. En op die manier worden de kleren van Lukas toch ook nog doorgedragen :-)


11 opmerkingen:

 1. Oh wat word ik vrolijk altijd van je overzicht... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke foto's, vooral die van de koekenkast (zo herkenbaar), Lukas zijn gezicht op foto 6 en feetje met haar auto's. Zo tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ikzelf ben de vierde uit een gezin van vijf kinderen en vind jouw foto's zooooooo herkenbaar!!! Nostalgie voor mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Almaar goed dat ze niet van het aanrecht vielen toen je ze betrapte in de koekenkast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's!!!
  En wat een toffe keuken! Hoe heb je dat gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha. Hier kruipen de kinders ook op de keukenkast om koeken te scoren...wanneer ik het niet zie. Gelukkig ben ik veel in mijn keuken :-) en staat zelfs de zetel er.
  En ook hier vinden de kinders dat ik vaak 'raar' eten maak.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh die voorlaatste is hier ook herkenbaar. Hoewel nu ik het nog eens overlees, alles wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. amai chapeau hoor 5 kinderkes, ik heb er 2 en herken er veel van hahha!! ziet er leuke bende uit

  BeantwoordenVerwijderen