vrijdag 11 maart 2016

Uitslag Give Away Helen B

Wel grappig dat mijn blog deze maand bijna allemaal bestaat uit foto's van mijn kids in pyjama :-).
En waar jullie nu allemaal vol spanning op zitten te wachten is de uitslag van de give-away. Aangezien ik zo slim was om het dekbedovertrek mee te geven aan onze 'strijkmadam'  heb ik Helen zelf moeten inschakelen om de vosjes te tellen. Zij liet mij weten dat er 239 vosjes op het dekbedovertrek stonden. Op het hoofdkussen stond 1 grote vos en aan de achterkant nog een heleboel kleintjes maar deze heb ik buiten beschouwing gelaten. Niemand had het exacte juiste aantal geraden maar er waren wel 5 deelnemers die er zeer dicht bij waren. Eentje met 238, en vier anderen met 240 vosjes. Een onschuldige hand heeft dan de winnaar getrokken uit deze vijf en het is geworden:

By Silke

Proficiat!
Je mag je adresgegevens doorsturen op mamavanvijf1@gmail.com en dan krijg je binnenkort je exemplaar opgestuurd.
   


6 opmerkingen:

 1. Amai, ik zat er bijzonder ver naast :o).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai wat fijn! Echt enorm leuk dat ik deze mocht winnen, ik ga hier superveel plezier aan hebben. Mijn weekend kan niet meer stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 230, ik zat er niet zover naast. :-)
  Proficiat aan de winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dju zeg, met 232 zat er écht wel kortbij! Bummer voor mij, hoera voor Silke!

  BeantwoordenVerwijderen