zondag 6 maart 2016

Having fun in de Algarve


Of ik mee wilde op persreis? Euh...awel ja :-). Als kind ging ik al ongelooflijk graag op kamp en vond ik het helemaal niet erg dat ik niemand kende. Ik ben altijd al een sociaal beestje geweest :-). Dus het vooruitzicht om een nieuwe groep mensen te leren kennen in een streek waar ik nog nooit ben geweest sprak mij al ongelooflijk aan. Tel daarbovenop ook dat ik ondertussen nog eens belachelijk verwend ging worden...ne mens begint voor minder af te tellen naar de vertrekdatum...(ook al wil dit zeggen dat je om 3 uur uit je bed moet om je vlucht te pakken:-)
En bij deze was het gisteren de big day. Samen met de journaliste van de gva en andere collega bloggers (LobkeKris en Toni) zat ik op het vliegtuig richting Portugal, meer bepaald 
naar het Martinhal family resort hotel. Waar ze mij gingen overtuigen waarom een mama van vijf met haar gezin op vakantie moest komen naar de Algarve. En ik moet zeggen...ze hebben heel wat pluspunten. Ik denk niet dat ik ooit al een kindvriendelijker luxehotel heb gezien als hier. Kinderen staan hier centraal. Met babysitdiensten à volonté, kindvriendelijke restaurants, activiteiten tot 16 jaar en zelf een speciaal 'help-ik-ben-mijn-kind-kwijt' alarm waarop alle personeel instant alles laat vallen om je kind te zoeken. (het madelyntrauma leeft hier nog steeds). En dit alles overgoten met een luxueus sausje. Misschien kan het je het nog het best omschrijven als een luxueus bungalowpark met personeel dat de hemel zou verzetten om jou te laten genieten. Al vrees ik dat het prijskaartje voor ons gezin in het hoogseizoen misschien net te hoog gegrepen is. Maar moest dit voor jullie geen probleem zijn, of moest het laagseizoen een optie zijn....aarzel dan zeker niet :-)

8 opmerkingen:

 1. Ziet er heerlijk uit! Hoelang blijf je nog? Geniet ervan, en groetjes aan Lobke!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt ge-wel-dig maar ook voor ons gezin zal dit luxereisje boven t budget zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er alleszins niet slecht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben het daar nogal getroffen precies. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het had toch enigszins een betere persreis geweest mochten de kindjes meegegaan zijn. Ale, toch voor promotie voor een familiehotel. Spijtig dat ge die trip niet met z'n allen kon maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Toch wel lekker dat je het eerst even alleen mocht testen.

  BeantwoordenVerwijderen