zondag 27 maart 2011

Eerste dekentje

Vorige week donderdag moest mijn auto binnen bij carglass want ja, ook ik was het slachtoffer geworden van steenslag en het gat was groter dan een stuk van 2 euro dus moest mijn hele voorruit vervangen worden. Ambetant aangezien dat 3 uur duurt ofzo en ondertussen moet ge u maar weten bezig te houden. Gelukkig was het mooi weer en kon ik met ons Fee in de koets een toertje maken door Mechelen en toen plots stond ik voor een stoffenwinkel die uitverkoop deed. 60 percent korting. De leuke printjes waren wel al weg maar ik heb wel een voorraad boordstof, fleece en spons ingedaan. Was alleen vergeten dat ik dat allemaal mee moest zeulen.Was nogal een zicht maar ik ben ermee thuis geraakt.
Met die stoffen heb ik de volgende dag dus mijn eerste dekentje gemaakt dat perfect is voor een kouwelijke mie zoals ik om mij in het eerste lentezonnetje te nestelen. Ik had  eigenlijk wel beloofd aan ons Lola dat het haar dekentje wordt maar aangezien dat ons Lola een ongelooflijk groot hart heeft en alles deelt heeft iedereen al van het dekentje kunnen genieten .En ik...ik heb nog een bestelling van minstens 4 dekentjes te maken.

2 opmerkingen: