vrijdag 16 september 2011

Stempel

Vanochtend vond ik mijn bestelling van Muswerk in de brievenbus. De stempel voor See my Jammie. Ik had hem besteld zodanig dat ik de enveloppen waar ik de pyjamaatjes mee verstuur kan opleuken met ons logo.Zoals je kan zien op de site van Muswerk kan je er voor verschillende redenen en doelen leuke stempels laten maken. Heel leuk zijn ook de kindertekeningen waarvan je een stempel kan laten maken. Leuk als herinnering voor later.

6 opmerkingen:

  1. Leuke stempel.Hopelijk kan je hem vaak gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede tip! Ik zit er al een tijdje aan te denken om de handtekening van mijn gehandicapte broer uit een gum te gutsen. Hij schrijft moeizaam en dit leek me dan wat persoonlijker als zijn getypte naam op bijv. een kaartje.
    Maar goed, dat kan ik dus misschien beter laten doen aangezien ze het ook doen met kindertekeningen?! Super!

    BeantwoordenVerwijderen