dinsdag 25 oktober 2011

Mijn verlanglijstje

Ik weet het. Het is nog maar oktober maar hier zijn de eerste namen al getrokken. Voor jullie je wenkbrauwen fronsen een kleine uitleg: onze familie is een beetje groot geworden om voor iedereen een cadeautje te kopen met kerst dus trekken wij ieder jaar naampjes. Niemand mag weten wie er voor wie moet kopen. Met het nodige, soms hilarische, giswerk tot gevolg. En voor het arme schaap dat mijn naam heeft getrokken te helpen voeg ik hier geheel vrijblijvend mijn verlanglijstje aan toe. Ruimschoots op tijd. Nogal ne service hé.


Al deze producten komen van het deense merk Rice. En nu hopen dat mijn hint gaat werken en dat de kleuren vanonder de kerstboom gaan spatten. :-)

14 opmerkingen:

 1. Rice is onweerstaanbaar.
  Op mijn lijstje staat ook zeker een Rice product.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rice is zalig! Ik heb er ook een hoop van op mijn lijstje staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, maar onze namen zijn vorige week ookal getrokken, hoor. Dan heb je veel tijd om uit te kijken naar het perfecte kado!

  Misschien moet ik toch ook maar wat meer kleur zetten op mijn lijstje. Onweerstaanbaar jouw lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier word ik heel vrolijk van! Prachtige kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou dat gelijk al doorgehad hebben. Gewoon van naar al jouw andere foto's te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik duim voor jou dat er van al dit prachtigs wel iets onder de kerstboom te vinden is.

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wij trekken binnenkort ook al namen, en je brengt me op ideeën voor mijn lijstje... Rice is geweldig hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Joepie, nog een fan van Rice! Schitterend hé

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij ons worden de kaartjes morgen getrokken enne ... je kan ook altijd meedoen aan de Secret Santa van Tess: http://tessvdm.wordpress.com/2011/09/30/secret-santa-editie-2011/ da's pas spannend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de kleurtjes spatten in elk geval al van het scherm ... schoon

  BeantwoordenVerwijderen