zaterdag 16 maart 2013

Een piepklein beetje lente


Technisch gezien heb ik geen poot om op te staan want het is nog steeds winter. Maar toch probeer ik waar ik kan toch al stukjes lente te zien. En dan spreek ik niet over al die nieuwe lentecollecties in de winkels maar over de natuur die toch af en toe signalen uitstuurt. Zoals deze ochtend toen de kids vol enthousiasme met de eerste 3 eitjes naar binnen kwamen lopen die onze kippen na hun winterstop gelegd hadden...en als de kippen terug beginnen leggen dan kan het echt niet meer lang duren voordat de zon ook weer vollen bak aan het werk gaat gaan... dat kan niet anders...of neen dat moet gewoon :-)

12 opmerkingen:

 1. ja! dat moet gewoon! Ik wacht op mijn magnolia :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ons halen we de lente een beetje binnen met een paasboom ;) xxx Adinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke plaatjes en laten we hopen dat jullie kippen gelijk hebben dat de zon er aan komt! Lieve groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa de eerste tekenen! Heus het komt die zon en lente

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo de eerste tekenen van lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En de vogeltjes die al zo vrolijk fluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat maak jij toch mooie foto's. Telkens opnieuw word ik er vrolijk van. Vooral die met de bottekes naast elkaar tovert elke keer weer een vette smile op mijn gezicht.

  En a propos,
  als je de lente in huis wil halen: moet je zeker eens gaan kijken naar mrs Rose White and mister Forrest Bump op mijn giveaway (nog tot 20 maart).
  Het tweetal is de lente in hoogsteigen persoon.

  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be

  (vorige week weddenschap met mijn dochter afgesloten dat ik op woensdag 20/03 aan de 55 volgers zou geraken, zij geloofde er niets van, ik ook eigenlijk niet, en nu is het achteraf bekeken toch nog erg spannend)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. kippetjes hebben toch geen ongelijk! kan gewoon niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die 3 zotte kiekskes van ons legden de hele winter door. Niet aan het verschroeiende tempo van elk een ei per dag, maar toch... Nu, ik hoop dat we jou kippen mogen vertrouwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt de lente komt eraan!!!!!!
  Mooie foto,s!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ahhh, de kipjes hebben er weer zin in!

  groetjes saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zou toch een mooi voorteken zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen