zaterdag 3 augustus 2013

Malmö 
De eerste stad die we aangedaan hebben op onze roadtrip door Zweden is de meest zuidelijke stad van het land Malmö. Ze stond al enige tijd op mijn verlanglijstje al was het maar om en bezoekje te brengen aan de ecologische nieuwe wijk Västra Hamnen, de hoogste toren van Scandinavië en voor de vele leuke winkeltjes. Al heb ik daar al compromissen moeten sluiten...enerzijds met de kids en anderzijds met mijn portemonee :-). Maar niet getreurd. Stockholm ligt ook op onze route en van uitstel komt geen afstel :-)

5 opmerkingen:

 1. Malmö, doet me denken aan de gewéldige serie "The bridge" :-).
  Prachtige foto's! Ik wil ook doodgraag nog eens naar scandinavië, dus ik kijk al uit naar meer foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's, ik ben al eens in scandinavie geweest, het is er zo clean, en rustig.
  Geniet van je vakantie.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De öresundbrug, we zagen hem afgelopen jaar ook al een paar keer.
  Sweet memories!
  Veel plezier in ons favoriete land!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, Zoonlief had het deze week nog over die brug. 'Zie je dan op een bepaald moment geen land meer?' vroeg hij. Ik laat hem je foto's zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We gaan een weekje naar Skane in juli, en ook een dagje Malmo kan je er goed parkeren? tips van winkels?

  BeantwoordenVerwijderen