dinsdag 25 februari 2014

InspiratieNiets zaliger dan met een nieuw blad beginnen...en nu onze verhuisplannen zeer concreet beginnen worden worden ook de vele nieuwe inrichtmogelijkheden ruimschoots afgewogen en bekeken...Scandinavische stijl, veel wit, ruw hout, industriële elementen, authentieke tegels...er staat zoveel op mijn verlanglijstje. En pinterest is dan de meest fantastische tool die er bestaat om je ideeën vorm te geven. Een speeltuin voor mensen die geïnspireerd willen worden...urenlang kan ik verdwalen tussen de honderdduizenden pins...op een reis die nooit eindigt. En raar maar waar na een avondje pinnen loop ik letterlijk over van de creativiteit en bedenk ik me dat ik gewoon zo hard 48 uren in mijn dag nodig heb om al mijn wilde plannen uit te voeren.

De foto heb ik gepind en komt van de blog a house in the hills. Meer pins zien? Je kan mij volgen op mijn pinterestpagina.

10 opmerkingen:

 1. Maar oooh zo verslavend! :-) kom gerust ook eens op mijn pinterest rondneuzen, misschien doe je daar inspiratie op want we zitten een beetje in dezelfde stijl (/ruthdhauwer) Veel pinplezier en denk maar aan alle kosten die je uitspaart nu er geen interieurboekskes meer gekocht moeten worden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga zeker ook op jouw pinterest kijken. Wij staan ook vlak voor een verhuizing, dus al die inspiratie komt heel goed te pas! Veel succes,
  groetjes r

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig!
  Ik ben ook druk op zoek op pinterest voor ideeën in ons nieuwe huis,
  de landelijke sfeer :-)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke pinterest, ook mijn stijl. Ik volg je.
  Als je eens bij mij wilt piepen http://www.pinterest.com/tantekaatje/.
  :) Veel succes met de zoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die stoelen staan al jaren op mijn verlanglijstje... Ook eens de moeite om inspiratie op te doen is houzz.com. Nog maar pas ontdekt maar ben nu al een beetje verslaafd...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. och ik ken je probleem! Ik heb ook een nest inrichtingspins, maar heel uiteenlopende stijlen, waardoro ik nog steeds nie twaat wat ik nu precies wil :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die stijl kan me ook wel bekoren! LAng leve pinterest! :-)
  grtjs, Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. love it! Wij zijn ook weg van de scandinavische eenvoud en de functionaliteit, steeds met een knipoog naar moeder natuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daarnet kreeg ik in mijn mailbox de nieuwsbrief van Ikea met daarin "binnenkijken bij" een huis dat bij jouw stijl past, denk ik:
  http://www.ikeafamily.be/nl/post/1495-Binnenkijken_bij_Erika_Jean_Michel_Marius_en_Rose_te_Kapellen?utm_source=ikea%20family&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter%20w11%20nl&utm_term=news_homevisit2&utm_content=wil_nl

  BeantwoordenVerwijderen