donderdag 15 september 2016

Serendipity for president


Het vinden van iets onverwachts en bruikbaars terwijl je eigenlijk op zoek bent naar iets totaal anders....zeg nu zelf dat klinkt toch spannend en avontuurlijk. En dat zijn nu net misschien die 2 ingrediënten die ik op bepaalde momenten mis in mijn georganiseerde leventje. Alsof het toeval om één of andere reden door praktische beslommeringen, agendadruk en organisatietools stilletjes uit mijn leven is verdwenen. In de wereld waar zoekmachines het toeval uitsluiten en ervoor zorgen dat elk zoekresultaat of advertentie volledig matcht met hetgeen je verwacht, trip advisor ervoor zorgt dat je perfect weet wat je op je bestemming mag verwachten nog voor je er één voet hebt gezet en de GPS ervoor zorgt dat je nooit meer verloren rijdt mag er misschien weer wat meer aandacht zijn voor het onverwachte denk ik dan.
Het concept van srprs.me klonk mij dan ook als muziek in mijn oren. Een citytrip plannen zonder dat je de bestemming kent, het is eens iets anders :-). Geen idee of we morgen in Lissabon, Athene, Dublin of Warschau gaan landen. Buiten een weertip om toch enigszins een houvast te hebben als je je valies maakt, krijg je enkel de info om hoe laat je in de inkomhal van Zaventem moet staan met de kraskaart en een stuk van één euro. Om daar dan met veel gevoel voor drama, (gelijk de echte ;-)), de locatie te onthullen. Spannend? Absoluut. Stresserend? Zeker niet. Aangezien ik geen flauw idee heb waar we morgen naartoe gaan moet ik ook totaal niet bezig zijn met voorbereiding of andere praktische zaken. Wat maakt dat enkel de voorpret en de spanning aanwezig zijn. Zeg maar dag tegen keuzestress en over de top planning. Love it enne....keep you posted :-)

Ps: deze post kwam er in samenwerking met Srprs.me die verschillende soorten verrassingsreizen organiseert.

6 opmerkingen:

 1. Spannnnnennnnd.... enjoy! ps: doe ze de groetjes in Siberië!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik deed met een vriendin een kampeertrip waarbij we reden tot waar we het mooi vonden ("Een pijl naar Stella-Plage? Dat klinkt lieflijk. Rij daar maar heen!") en we vonden die onvoorspelbaarheid ook heerlijk. Geniet van jullie trip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik zou het wel keispannend vinden en tegelijk ontspannend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooohhh ... klinkt spannend ... maar weet niet of ik me zou kunnen houden om toch niet te gaan piepen. En als ik het al zou kunnen, weet ik niet of mijn wederhelft dat überhaupt zou kunnen ;-) en die kan dan weer niet zwijgen! ;-))) hahahaha ... ENJOY!! Wij werken hier eerst de geplande trips af! :D

  BeantwoordenVerwijderen