maandag 13 november 2017

Jullie komen toch ook?


Voor diegene die het gemist zouden hebben...even een kleine update. Een paar weken geleden ben ik volledig gesprongen om mijn hart te volgen en 100% voor Maison Slash te gaan. Hét online magazine voor ouders die meer zijn dan mama of papa alleen :-). De beste keuze ever en ik spring elke dag mijn bed uit omwille van alle keileuke opportuniteiten die er dagelijks op mijn bord belanden :-)

En er is er ééntje die ik jullie zeker niet wil onthouden! Wij organiseren namelijk op zondagnamiddag 26 november de enige echte family rave party in de kruitfabriek in Vilvoorde!! En het zou super zijn moesten jullie hier ook bij kunnen zijn! Heb je kinderen tussen 4 en 14 jaar? Spreek dan als de bliksem af met je vrienden en kom meefuifen met je kroost! Of laat bekjes zetten in je haar, of spuit fluograffiti of maak te zotte foto's in de blacklight photobooth. Er is zelf een heuse babysitcorner moest je toch eventjes willen uitblazen en je kinderen even rustig en veilig willen achterlaten. Teveel om op te noemen :-).

Hier vind je de tickets. En...niet onbelangrijk...als je mij ziet, spreek mij dan gerust aan. Soms krijg ik na een event mailtjes dat mensen mij niet durven aanspreken. Maar no worries! Ik vind het namelijk super om jullie te kunnen ontmoeten!

Tot dan!!

Anne

3 opmerkingen:

  1. Fijn initiatief, jammer genoeg al andere dingen op de agenda. Veel plezier die zondag, en nog meer plezier met Maison Slash, benieuwd wat je nog allemaal in petto hebt voor ons!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarom zo ver weg..:-( kom je ook eens iets organiseren in Nederland? Liefst in Friesland;-)heel veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier, wij kunnen nu niet maar misschien bij een volgende editie ;)

    BeantwoordenVerwijderen