maandag 22 april 2019

Zo blij met mijn stadstuintje

Neen, het is geen tuin die je verwacht bij een gezin met vijf kinderen. Geen speeltuig, trampline of zandbak en maar enkele tientallen vierkante meters groot en omringd door hoge muren. Maar het is keihard ons tuintje. Niet in het minst door de kleurrijke muurschildering van Wonderwalls maar ook door de vele uitbundige bloemen die van ons tuintje een ware kleurenexplosie maken. En na een dagje werken is onze tuin weer helemaal zomerproof. Compleet met buitendouche en...een kippenhok. Want wie zegt er dat je in een stadstuitnje geen kippen kunt houden? De kippen zelf zijn er nog niet, dat wordt nog een avontuur op zijn eigen. Want ik ben bang van kippen :-D. Maar dat komt goed. Volgt mijn stories maar op instagram dan kun je meegenieten :-)

Inspiratie welke planten een goed idee zijn in onze tuin haalden we op de website van groen van bij ons. Want niet elke plant voelt zich even lekker in een pot. En nu hopen dat ze zich goed voelen in onzen hof en dat we een heerlijke zomer tegemoet gaan. 


4 opmerkingen:

 1. Zo'n kleurrijke tuin. Je wordt er instant vrolijk van. Love it!!!
  En die kippenvrees zal je wel overwinnen ;-). Vroeger ook niet zo'n fan van kippen maar sinds kort hebben wij 2 zijdehoen kippetjes die je redelijk tam kan kweken en beetje bij beetje werd mijn vrees overwonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zo'n stadstuin! Mooie foto's ook. Het heeft wel bijzonder charme hoor, in de stad wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super knap gedaan. Wauw ik ben fan van kleur aan het worden.

  BeantwoordenVerwijderen