maandag 18 april 2011

Iemand zin om mee te helpen

Hoe het komt weet ik niet maar wij verzamelen elke week gigantisch veel kousen :-). Regelmatig komt het voor dat ik maar 1 kous terugvind en de tweede ergens in de hele cyclus van wassen, drogen, opplooien verloren is gegaan. Aangezien ik geen zin heb om er elke keer opnieuw naar te zoeken gooi ik die kousen waar ik er maar één van heb, op een grote stapel en stoemp ik die weg onder de kast. Tot op het moment dat er wel zeer weinig kousen in de kasten liggen en mijn man langs zijn neus weg vraagt waar al zijn kousen naartoe zijn. Dan komt het moment waar de volgende foto getuige van is.


Om dan te eindigen met de titel van dit blogstukje: iemand zin om mee te helpen?9 opmerkingen:

 1. ik wil je wel komen helpen met je memory-sokken-spel ;-)

  Tip: ik hang de sokken per tweetal op de waslijn. De eenlingen blijven hangen tot de volgende was en zie daar..heel vaak is daar de andere sok :-)
  Ik heb nu bijna geen eenlingen meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelfde probleem, ik heb ook massa's eenzame kousen liggen ... waar oh waar zijn ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar.
  Hier is dat een werkje voor de kindjes. Zo af en toe mogen die eens kousen sorteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. yep, heb er ook een hele verzameling van! Die tip van Sigrid lijkt me nog eens een erg goed idee! hangt er natuurlijk van af hoeveel eenlingen je hebt, er moet nog plaats zijn voor de andere was hé ;))))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Hilde, ach gewoon iedere keer nieuwe waslijnen maken ;-)
  nee grapje, ik heb maar 3 of 4 eenlingen per was hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Sokkenfee die komt regelmatig ook bij ons om er eentje te stelen!
  Ik vind het verschrikkelijk. :-)

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen