donderdag 7 april 2011

Snoezig

Mijn eerste stappen op mijn naaimachine beginnen te renderen. Ik was aan een paar projecten tegelijkertijd begonnen die nu stilaan allemaal klaargeraken. Eén ervan was dit jurkje. Heb er veel op gevloekt, blijkbaar heb ik echt kleine kinderen en ik heb de patronen moeten aanpassen. Ik ben blij dat het af is maar eigenlijk vind ik het te snoezig en te roos. Maar kom, de dochter vindt roos geweldig en de mama die heeft weer wat geleerd.

6 opmerkingen:

 1. Ooh wat een prachtig jurkje!! Het staat haar ook zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het jurkje en het meisje zijn beide helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk!!! Kunnen we al bestellen bij jou? Of voorlopig enkel pyjama's? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, wat een leuk jurkje en het staat echt leuk zeg.
  Mooie foto-serie ook..

  BeantwoordenVerwijderen