dinsdag 12 juli 2011

Iphone?

Je moet zeker niet denken dat ik één of andere techneut ben die alles kent op het vlak van multimedia en technologie. Verre van. Het mag al een wonder heten dat ik er überhaupt in slaag om te bloggen. En toen mijn man dan ook een tijdje geleden thuis kwam met zijn nieuwste speeltje, namelijk een iphone, was ik zeker niet diegene die een gat in de lucht sprong. Maar nu moet ik stilaan bekennen dat zo'n iphone een ongelooflijk ding is, echt waar. Eender waar ik ben en mijn man is in de buurt (en de dus ook de iphone, ah ja) dan hoef ik maar te vragen, welk weer wordt het morgen, om hoe laat is winkel x gesloten, hoeveel geld staat er op onze rekening (versta dit als hoeveel mag ik uitgeven), check mijn facebookaccount eens, heeft vriendin x mijn mail al beantwoord of trekt eens vlug een foto, alles wordt uitgevoerd of beantwoord binnen een paar seconden. Zeer praktisch dus. En over die foto's wil ik het mss nog even hebben want ondertussen ben ik een volleerd Iphonograaf. Met apps als lomo, hypstamatic of instagram maak je digitaal de beste en coolste foto's. Hieronder zet ik een paar voorbeeldjes en ik denk dat ik al weet wat er op mijn lijstje voor kerstmis zal staan.Voor de opmerkzamen onder jullie. Dit zijn geen foto's die in ons Belgenland gemaakt zijn. Ik ben met mijn teerbeminde echtgenoot aan het genieten van een citytrip naar Stockholm. En voor de nog opmerkzameren onder jullie. Dit is de tweede citytrip in evenveel weken :-).  I know, maar de volgende 5 weken ga ik een supermama zijn die kookt en bakt, knutselt en naait, verhaaltjes leest en ravot met de kinderen. Wait and see :-)

8 opmerkingen:

 1. Ooh, zo leuk ... nog veel plezier verder daar in Stockholm. Leuk dat we even mochten meegenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto's maken met je telefoon is zeeeeeeer verslavend, ik weet er alles van....
  Veel plezier in Stockholm!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, zwijg, als mijn baas me er geen beloofd had voor mijn nieuwjaar, ik had hem ook al lang gekocht. Uitsluitend voor de foto apps, eigenlijk. Ik kijk er al zo hard naar uit.
  En citytrippen, jong. Wow, wat moet dat deugd doen. Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kindjes zijn leuk maar er even tussenuit kan ook deugd doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er daar super uit! en idd die iphones..... er valt zeker wat voor te zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héél erg mooie foto's die je met de iphone maakt! Ik wacht ook op mijn verjaardaag en hoop ... En af en toe heeft een mens wel eens een uitje nodig dus voel je vooral niet te hard schuldig ;)

  BeantwoordenVerwijderen