maandag 30 juli 2012

Copy-paste?

Als ge een paar kinderkes hebt lopen dan kan het al eens voorvallen dat ge af en toe een déjà-vue hebt. Wat op zich niet zo vreemd is natuurlijk want na een paar keer schudden valt de natuur al eens in herhaling :-)
Links ons Fee op 18 maanden. Rechts Lola op 16 maanden.

12 opmerkingen:

 1. Ja ze zijn zeker van dezelfde bende ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh geweldig :)
  Ik kan je déjà-vue-gevoel begrijpen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owww ja inderdaad. zelfs dat mondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Hé, en voor het eerst in 5 maand weigert Blogger mij eens niet een berichtje te posten op jouw blog... Hoera :)

   Verwijderen
 5. Ik heb er 'nog maar' twee en heb ook wel eens, terwijl de één heel donker en de ander heel licht is, maar toch dezelfde gezichtjes, bijzonder! En deze gelijkenis is inderdaad heel erg groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En het is geen tweeling... mijn 18 maanden oude tweeling lijkt ook zooo goed op elkaar, dat mensen hen nog altijd niet uit elkaar kunnen houden, zelfs familie niet. Terwijl ze echt wel twee-eiig zijn.
  Mooie kindjes heb je hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad zeg! En die heerlijke mollige armpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad een déjà-vu moment! Ze zijn beide wel super schattig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ongelofelijk zeg!!
  Mijn zus en ik waren als baby en peuter ook 2 druppels water; mijn moeder kon enkel aan het huis zien wie het kind was (er zat een verhuis tussen). Nu lijken we niet meer op elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi schattig!!!

  Die mooie "tegelvloer" is gewoon vinyl van de kwantum hoor :)
  Maar je hebt gelijk ik vind het ook super gaaf!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zalig om te zien. Kom zelf uit een groot gezin (heb nog 1 broer en 5 zussen) en vind je blog leuk om te lezen. Bij ons zitten er ook zo'n copy/paste exemplaren tussen. Mijn zus die 10 jaar jonger is en ik kunnen nogal wat verwarring strooien. Van ver (ja, van dichtbij heb ik al rimpels en zij niet!) ziet mijn papa soms het verschil niet. Maar misschien heeft hij gewoon een bril nodig. Dat kan ook. :-)

  BeantwoordenVerwijderen