zondag 5 augustus 2012

Count your blessings

Deze week werd ik blij 

- van een koolmeesje dat we hebben kunnen redden uit de luchtafvoer.
- van zusjes die voor elkaar zorgen. Niets zo vertederends voor een mama dan te zien hoe haar kroost voor elkaar zorgt. (en niets zo frustrerends als zusjes/broertjes die elkaar 2 minuten later naar het leven staan omdat de één juist in die puzzel wil maken die de andere ook net op het oog had)
- van slapen op gekke plaatsen en na ons Ella, die in deze discipline al lang een gouden medaille heeft behaald, begint nu ook ons Fee. Met hierboven een foto van de techniek 'het in al zittend en voorovergebogen houding slapen in een park vol (hard) speelgoed'. Ge moet het maar doen, denk ik dan.
-van kleine kindjes met grote lolly's (ter info: de lolly is niet opgeraakt)  

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met al de deelnemers

6 opmerkingen:

 1. Die 2de foto is idd heel vertederend! En ocharme Fee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van mij zijn eens in hun bord spinazie in slaap gevallen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat zomaar op gekke plekken in slaap vallen is hier dus echt nog nooit gebeurd (behalve dan gedurende die ene week in haar leven dat Rosa antibiotica kreeg, toen lag ze op de gekste momenten op de grond te slapen, maar verder...). Echt nooit, niet eens als ze lekker op de bank hangt ofzo. En dat Fee nog in de box speelt vind ik nog zo'n mirakel! Daar wilde ons madammeke ook al nooit in, dus die hebben we al toen ze een maand of zes was de deur uit gedaan. Maar misschien is zo'n eigen speelplek een stuk aantrekkelijker wanneer er al vier andere kindjes rondlopen die anders met je speelgoed aan de haal gaan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat van die box is eigenlijk alleen bij ons fee gelukt en dan vooral als de andere 4haar teveel als levende pop hebben gebruikt:-)

   Verwijderen
 4. LIEF
  LIEF
  LIEF
  en een heerlijke jaloersmakende lollie

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn jongste viel ooit in slaap in de soep. Hij was meteen ook weer wakker!

  BeantwoordenVerwijderen