woensdag 1 mei 2013

Lomography fan


Mijn ervaring met lomography is nog miniem maar mijn interesse des te groter. Elke keer als ik de kans krijg om hun winkels binnen te springen vergaap ik mij aan al de mogelijkheden die die plastic cameraatjes bieden.   En omdat ik ergens binnen een paar maand een citytrip Londen op het programma heb staan kon ik het toch niet laten om deze boekjes te kopen. "Alternatief Londen" zeg nu zelf klinkt toch net iets spannender dan de Big Ben of mme Tussaud, niet? Hoop dat tegen dan mijn lomography kunsten wat zullen aangescherpt zijn en dat ik jullie op een creatieve manier kan laten meegenieten van mijn citytripke :-) 

5 opmerkingen:

 1. ik heb een diana f+ gekocht en morgen zijn mijn eerste foto's binnen :) ! dus ik laat je weten of ze gelukt zijn :) en anders mag je mijn diana wel eens gebruiken ! maar ik weet niet waar je woont? ik woon in de buurt van ieper :)
  als je intresse hebt om even uit te proberen :) mail me maar ;)
  mariedevos6@hotmail.com
  liefstx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hello Marie

   Ieper ligt een beetje uit de richting :-) Woon in het centrum van ons landje. Maar toch bedankt voor het aanbod. Ik hoop dat je foto's goed gelukt zullen zijn

   grtjs

   Verwijderen
 2. Nooit van lomography gehoord ;-) Wil je t uitleggen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Maggie

   Heb wat uitleg geschreven in mijn volgend berichtje.

   Verwijderen
 3. Veel succes! Ik ben me ook aan t verdiepen.. Nu alleen nog een camera. Veel plezier in London alvast!!

  BeantwoordenVerwijderen