donderdag 3 oktober 2013

Beloning

Niet dat er ooit een moment is dat ik door mijn werk geraak...mijn to-do lijstje is de laatste 5 jaar nooit leeg geweest. Maar af en toe kan ik schaamteloos 'de pries' uittrekken...als de man van huis is en de kids in bed en ikzelf vind dat ik al de hele dag hard genoeg heb rondgerend...Dan kan ik mij installeren met een warme thee, een dekentje en een aflevering van Borgen...zalig...enne aan het tempo van 1 aflevering per 3 weken heb ik nog a long way to go...mijn entertainment voor het komende jaar is gevonden :-)

10 opmerkingen:

 1. Ik gun het je van harte...ik vind het zo knap van jullie..hoe jullie je lieve kindertjes opvoeden...daar heb ik echt heel veel respect voor....

  Fijne rustige avond,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk! Ik heb mezelf vandaag zelfs op 3 afleveringen van Borgen getrakteerd! Grote man lag met buikgriep in bed, en kleine man deed een extra lang middagdutje. Moeder mag soms ook wat hebben ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien moet ik me toch ook eens in Borgen verdiepen ;-). Geniet van je avondjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar eerst uw bottekes opruimen hoor...;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Af en toe moet je als mama ook eens op adem komen :-) En love de kleurencombi's van jouw zetels, dekentje en kussens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o wat heerlijk! ik hou ook zo van die serie. geniet lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, Borgen! Zo'n heerlijke serie!
  Wij volgen de serie 2 en die is misschien nog wel spannender dan de eerste serie. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Af en toe jezelf verwennen heb je ook nodig. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Natuurlijk moet je als mama af en toe eens me-time nemen. Ik doe dat zelf niet genoeg, maar ben ook nog niet zo lang en druk bezig als jij. Ik heb echt bewondering voor je! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen