dinsdag 15 oktober 2013

Nieuw pareltje
Als kookboekenfan was het weer even geleden dat ik mijn verzameling had aangevuld. Maar toen ik de nieuwe van Yottam Ottolenghi in mijn handen kreeg kon ik hem echt niet laten liggen. Zalige foto's, gulzige gerechten en alles altijd even puur en eenvoudig lekker. Denk dat ik volgende week voor mijn wekelijkse boodschappen een ommetje maak langs een Marokkaans winkeltje.

6 opmerkingen:

 1. Och, ik had hem nog in mijn handen in Maastricht van't weekend! Zag er inderdaad heerlijk uit... Die zet ik op mijn Kerstlijstje denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er al heel de zomer uit gekookt en nog steeds niet beu. I ♥ ottolenghi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige cover! Ik kan dat niet, recepten volgen. Kookboeken blijven hier meestal gewoon in de kast staan, en worden hier dus niet meer gekocht. Maar de foto's doen mij wel al watertanden en met heimwee naar onze vakantie van enkele jaren geleden in Marokko terugdenken. Misschien komt er vanavond wel nog eens een tajine op tafel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook! De salade van spinazie vind ik erg lekker! Plenty heb ik inmiddels ook in huis! Kook ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb wel 'Plenty' en mag daar graag een gerechtje uit maken. Is deze net zo goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig boek!
  wij hebben hem ook staan (terwijl ik echt nooit in een kookboek kijk, of ook maar iets van en recept maak) ik kreeg het kado, en het is wel echt een heel mooi boek.

  BeantwoordenVerwijderen