dinsdag 10 december 2013

De kerstboom
Nu de sint terug naar Spanje is kunnen we eindelijk loos gaan met de kerstversiering. En ik merk dat kerstliefde van moeder op dochter (en zoon) wordt doorgegeven want mijn kids zijn al even zot van de kerstbomen versieren als ik. Blijven toch zalige momenten, de paar gebroken kerstballen effe ter zijde gelaten,...In mijn ideale wereld heb ik gewoon een maand vakantie om kerstbomen te versieren, koekjes te bakken en cadeautjes in te pakken en is er van kerststress helemaal geen sprake :-)...wordt vervolgd :-)

8 opmerkingen:

 1. Een witte boom. Dat zie je niet zo vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werkte ooit als vakantie job in een groothandel van kerstartikelen; na twee weken constant bomen versieren en stalletjes uitzetten heb je het wel gezien hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat de kinderen bij jullie de boom mogen versieren...dat zie je niet vaak.
  Fijne Week.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kerstbomen in het meervoud... Hoeveel staan er daar dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gezelligheid! ik bewonder je stressvrije gedachtes en je tijd voor leuke dingen met de kinderen in zo'n toch vaak drukke tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige boom! En wat een gezellige tijd is het he? Ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen