zondag 15 december 2013

Geef de wereld eens wat meer kleurHet minste wat je kan zeggen is dat het een werk van lange adem zal worden :-)... maar iedereen helpt mee...al is de één al secuurder dan de ander. Er vinden zelf heuse territoriumconflicten plaats...België is van mij...neen, van mij, gij moogt China hebben... met mamavanvijf als bemiddelaar....olé :-). Lessen ethiek en aardrijkskunde op een zondagochtend...van een educatief project gesproken.

ps: de kleurplaat komt van het megacoole merk OMY

18 opmerkingen:

 1. Superleuk! Daar zou er hier ook eentje blij mee zijn. Heb je ze laten opsturen? Enig idee van de verzendkosten? (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Dat zou voor mij een oefening in loslaten zijn, want als ze het beu zijn begint de jongste hier soms te 'kribbelkrabbelen'. Maar dat zal ook wel de lessen ethiek horen zeker? Het ziet er in elk geval geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben op zoek naar een landkaart waarop ik leuk kan aanduiden waar ter wereld ik al geweest ben. Misschien is dit ook wel een idee om op verder te denken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze kreeg mijn jongste broer vorige kerst kado van mij:http://www.bol.com/nl/p/kras-wereldkaart-scratch-map/1004004012106894/
   Maar deze kinderversie is ook heel leuk!

   Verwijderen
 4. Zo leuk én educatief verantwoord! Heerlijk om je zoontje zo geconcentreerd te zien kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is echt megacool! Spijtig dat neefje de wereldkaartfan nu net geen fan van kleuren is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarschijnlijk worden die territorium gevechten alsnog verder gevoerd en nog waarschijnlijker als papa of mama niet meekijken...maar dat is ook opvoeding natuurlijk ...super leuk. ..succes en laat eens zien als ze 'af' is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, dat tongske, onze va deed dat ook: zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leukerd!
  die laatste foto! dat ziet er toch wel heel gemoedelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof! Wat heb jij toch steeds leuke ideeën! Dit moet ik ook eens proberen! Echt plezant!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw,waar/hoe is die gekocht?
  Prachtige foto trouwens die laatste. Fijn ook om te zien dat niet alleen mijn jongste op kasten kli
  mt ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw....zo tof!
  Daar zou ik mijn kroost ook wel mee kunnen plezieren denk ik.....:)

  BeantwoordenVerwijderen