woensdag 19 maart 2014

Goed gevoel

Deze maand sta ik samen met alle kids en papavanvijf in de Goed gevoel kids special. Superleuke extra bijlage van het tijdschrift Goed gevoel met 101 tips voor drukbezette mama's. En als er eentje is die ik meer ter harte zou moeten nemen dan is het wel om minder te multitasken. Blijkbaar zou multitasken een grote mythe zijn en win je er uiteindelijk weinig extra tijd mee. Dus note to myself...geen boekske meer lezen terwijl ik kook of emails checken voor het rode licht...:-) Of het gaat lukken is een andere zaak maar het probleem erkennen is toch al een eerste stap eh.

11 opmerkingen:

 1. proficiat! echt een mooi gezinsfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof tof tof! Is die foto al in jullie nieuwe huis genomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn :) mss moet ik hem maar eens gaan kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie foto! Ik ben oo kwel een multitasker! Ik lees ook terwijl ik in mijn potten roer! en ik probeer altijd alel afval tegelijk naar buiten te dragen :D Papier, PMD en de zak gewoon afval, waarbij ik dan meestal iets laat vallen en het dan idd langer duurt om dat op te ruimen dan had ik 2 keer gelopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto! Ik krijg al zin om nog snel naar de krantenwinkel te lopen voor die Goed Gevoel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd, ik heb het gelezen, mooi artikel!
  M

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto en ook een heel mooi artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Iedere keer als ik je blogpost lees denk ik: wat een leuk gezin toch!
  Jullie kinderen stralen! Chapeau hoor !

  BeantwoordenVerwijderen