zaterdag 6 september 2014

Jam(mie)

Ontbijten buiten de deur, Ik blijf er een zwak voor hebben. Ik heb ondertussen al een aardig adressenboekje aangelegd met leuke zaakjes. En met leuke zaakjes bedoel ik zaken met charme, gezelligheid, (h)eerlijk eten en de (voor mij dan) juiste toon. Gelukkig zijn er zo met hopen, maar je moet ze natuurlijk wel vinden op het juiste moment :-). Dus om jullie te helpen share ik graag mijn topadresjes. (Hier vind je er nog meer) .Moest je er eentje zoeken in de buurt van Antwerpen is Jam ,een ontbijt-en lunchzaakje met retrotoets en inspirerend interieur, zeker de moeite waard. Ik vond niet direct een website, enkel een facebookpagina maar wij gingen er op de wilde poef naartoe en waren aangenaam verrast:-). En niet onbelangrijk, kinderen zijn zeker welkom :-)  

3 opmerkingen:

  1. Vooral dat laatste, kinderen welkom! Niet eenvoudig om met een grote kroost ergens binnen te vallen en je welkom te voelen. Dus moest je er nog weten die leuk zijn om met de kinderen te doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zouden overeenkomen, wij. Jam is één van mijn favoriete plekken in 't Stad!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het ook geweldig, maar voorlopig nog zonder (de nog te kleine) kinders maar met vriendinnen. Het Felix Pakhuis is echt super vind ik, kinderen ook meer dan welkom. Of Caffé Internazionale in de Volkstraat, ook Antwerpen :-)

    BeantwoordenVerwijderen