dinsdag 16 september 2014

Mijn enige echte instagramwallIk beken, mijn computer bulkt van de foto's, duizenden staan er op gestockeerd. Aan een tempo van 1000 foto's per maand x 12 maanden x 10 jaren dat ik een digitale camera heb, kom ik snel gerekend aan 120000 foto's! De dag dat mijn kids jeugdherinneringen gaan willen ophalen vrees ik dat ze best een weekje vrijaf gaan moeten nemen :-) Dus dacht ik...weet je wat? Ik print eens wat foto's af...zo zalig ouderwets :-) zeker als je ze afdrukt in polaroid formaat. En bij deze stel ik dan ook voor: mijn eigenste echte instagramwall. Compleet met het voornemen om om de 6 maanden de foto's te updaten (ahum:-))

Deze fotoprint heet 'fotoprints retro' en ik printte ze hier af.

14 opmerkingen:

 1. Geweldig. Ook de tekeningenmuur trouwens. Heerlijk !! Je brengt me weer op ideetjes. Hier doet voorlopig enkel de koelkast dienst voor foto's en tekeningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vooral onder de indruk van die tekeningenmuur! Wanneer ik dat doe, ziet het geheel er altijd zo slordig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Heel veel foto's ook hier, 'gelukkig' niet elke maand 1000 :)
  Die tekeningen zijn inderdaad ook fantastisch. De vrolijkheid spat ervan af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan want ik merk zelf ook sinds de digitale camera dat ik veel minder foto's afdruk en dit is een leuke manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, super ideetje! Neem ik zeker mee voor onze verbouwplannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt heel schoon.. maar ik dacht eigenlijk dat je het zou hebben over de vrolijke tekeningen er achter, want die zijn ook super!

  BeantwoordenVerwijderen