woensdag 8 oktober 2014

Weekend Knack BlogawardsHoe onwezenlijk is dit? Ik, een doodgewone mama van vijf die genomineerd is voor DE blogawards van Weekend Knack? Het grappige was zelf dat het als een complete verassing kwam dat ik überhaupt meedeed aan deze blogawards. Tot ik deze ochtend mijn gsm bekeek en ik via een instagramberichtje melding kreeg dat ik tussen de genomineerden stond. Wooooowww....tussen al de groten. Van weersomstuit ben ik een dubbele koffie gaan halen, heb ik de site 3 keer gecheckt, heb in mijn arm geknepen en ben ik gelijk een zotte beginnen telefoneren. Ik.ben.genomineeheerd!!!! Blij als een klein kind :-) Dus eigenlijk lieve mensen moet ik bekennen dat ik voor mijn gevoel al gewonnen heb. Die nominatie op zich is voor mij al een enorme bevestiging van jullie voor al die blogjaren. Dikke dikke dikke dikke merci hiervoor! Echt eh!!!

Maaaaar....als jullie zin hebben kunnen jullie natuurlijk ook nog een stem uitbrengen op deze blog :-) want zoals jullie allemaal weten wordt er uit de 10 finalisten nog een winnaar gekozen dus wie weet...:-)

Stemmen kan via deze link . Eerst je taalkeuze maken en dan doorklikken naar de categorie Personal (pagina 6 van de 8) en dan klikken op 'mama van vijf'. Je stem wordt geregistreerd van zodra je je emailadres hebt ingegeven. Dus zeker zien dat je de hele stemprocedure afmaakt.

Alvast bedankt voor de moeite! 

27 opmerkingen:

 1. Done! Well-deserved trouwens, één van de eerste blogs doe ik lang geleden begon te volgen (samen met Die Andere Grote in jouw categorie ;-)) Good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn stem heb je ook ! Ik kom héél graag bij jou lezen... Vandaag nam ik onmiddellijk de kleerkasten van de kindjes onder handen na het zien van de kleerkasten bij jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik kom hier graag lezen en hoop dat nog lang te mogen doen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn stem heb je! Ik kom hier altijd graag langs. Succes! (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dik verdiend! en mijn stem heb je ... en die van mijn man ook! success!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. et voila, ik heb mijn stem uitgebracht! veeeeeel succes en doe zo voort :-)
  veronkiedw.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd een plezier om hier te komen lezen, dus van mij krijg je zeker ook een stem!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo'n grote fan van je blog... Zonder dat je het weet, ben je al heel belangrijk geweest in mijn leven. Aan jouw blog en avonturen met je gezin van 5, heb ik de moed gevonden om volledig voor mijn samengesteld gezin van 4 te gaan. Ik, die als tiener dacht nooit aan kinderen te beginnen, heb er 2 van mezelf en nu nog 2 pluskinderen. Dus jij hebt me over de streek getrokken. Als zij het kan, kan ik het ook!! Dus bij deze een welgemeende dank je wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gestemd en gedeeld op facebook! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat terecht dat je er tussen staat! Heerlijke blog en altijd prachtige foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mijn stem heb je ook, proficiat en wel verdiend met zo'n leuke aangename blog om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohlala, als ik deze mooie blog met PRACHTIGE foto's zie, vind ik het nog meer onterecht dat ik ook genomineerd ben! Een hele dikke proficiat, het is dubbel en dik verdiend! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga stemmen! Ik heb dubbel zoveel kinderen als jij en ik werk niet, maar ik bewonder je en je inspireert mij. Veel dingen pik ik van je op en soms merk ik dat we dingen hetzelfde hebben (kledij of spullen). Dat is leuk !! Oja. En je hebt ook nog eens prachtige foto's (steeds weer). Ik ben echt een kluns op dat vlak.
  You Go Girl !!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zag je direct staan en terecht. Lees en kijk al heel lang graag mee en zal dat blijven doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb gisteren al voor je gestemd.Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jouw blog maakt me altijd blij. Mijn stem heb je al. Niet stil staan waarom je geselecteerd bent, gewoon genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Uiteraard ben je genomineerd, en natuurlijk heb ik ook op je gestemd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb voor het eerst ook gestemd! Als jonge mama (voor het eerst) ben je een inspiratiebron voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Met jouw verhalen over je blog, heb je mij een tijdje geleden overtuigd om de mijne te publiceren; dat verdient dus een stemmetje! ;)
  Good luck collega!

  BeantwoordenVerwijderen